Ξέρω πώς να κρατώ την ρυτίδα του δέρματός μου δωρεάν ...

Καλή μέρα, αγαπητέ αναγνώστη. Το όνομά μου είναι Άννα, είμαι 47 ετών. Σε αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου. Για πολύ καιρό έψαχνα τρόπους για να διατηρήσω το δέρμα μου σε καλή κατάσταση. Δοκίμασα έναν τεράστιο αριθμό διαφορετικών τρόπων τα τελευταία 7 χρόνια. Τώρα πιστεύω ότι μπορώ να μοιραστώ μαζί σας το πιο αποτελεσματικό από αυτά.

Το νέο δέρμα για πολλά χρόνια είναι αυτό που πολλές γυναίκες προσπαθούν να επιτύχουν με διαφορετικούς τρόπους. Για βέλτιστα αποτελέσματα, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε πλαστική χειρουργική ή να χρησιμοποιείτε πολύ ακριβές κρέμες. Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε μικρές αλλαγές στη ζωή σας και να τις μετατρέψετε σε συνήθειες. Παρακάτω θα διαβάσετε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διατηρήσετε το δέρμα μου νεανικό.

Πίνετε νερό συνεχώς

Έχετε πιθανώς ακούσει για αυτό, αλλά το γεγονός παραμένει. Εάν πίνετε αρκετό νερό την ημέρα, θα έχει θετική επίδραση στο δέρμα απευθείας από το εσωτερικό. Χάρη στην υγρασία, το δέρμα σας θα παραμείνει υγιές, ακτινοβόλο και νεανικό.


Φάτε τη βιταμίνη C και τα τρόφιμα ψευδαργύρου

Μελέτες δείχνουν ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης C και ψευδαργύρου στο σώμα καθιστούν πιο δύσκολο το δέρμα να επιδιορθωθεί. Για να διατηρήσετε τις προστατευτικές λειτουργίες της επιδερμίδας στο σωστό επίπεδο, φάτε πιο λιπαρά ψάρια, πράσινα λαχανικά, καθώς και καρύδια.


Πάρτε αρκετό ύπνο

Όπως αποδείχθηκε, σε οκτώ ώρες ύπνου, το δέρμα απαλλάσσεται από τα αποτελέσματα αυτών των αρνητικών παραγόντων που το επηρεάζουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για το πόσο σημαντικό είναι να πλύνετε το πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε θα είναι πιο δύσκολο για το δέρμα να εργαστεί για την αποκατάσταση.


Δώστε προσοχή στη μαξιλαροθήκη σας.

Ένα εκπληκτικό γεγονός: παίρνετε τις περισσότερες ρυτίδες σας χρησιμοποιώντας λάθος μαξιλαροθήκες στα μαξιλάρια σας! Δώστε προτίμηση στις επιλογές μεταξιού. Είναι πιο μαλακά και δεν απορροφούν την υγρασία, που επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί τη φυσική υγρασία και να αποτρέπει τις πρόωρες ρυτίδες.


Αγοράστε κρέμα ματιών

Για να καταπολεμήσετε τη γήρανση, αγοράστε τον εαυτό σας μια κρέμα για το δέρμα γύρω από τα μάτια με ρετινόλη και εφαρμόστε τα κανονικά πριν από τον ύπνο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα δώσει τη σωστή υγρασία και θα βοηθήσει στη διατήρηση της επιδερμίδας σε βέλτιστη κατάσταση.


Κάνε φίλους με ελαστάνη

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για το πόσο γρήγορα επιστρέφει το δέρμα σας στο φυσιολογικό μετά από πίεση. Δυστυχώς, με την ηλικία, η ποσότητα του ελαλαστικού μειώνεται, γεγονός που μειώνει την σταθερότητα και την ελαστικότητα του δέρματός σας. Υπάρχουν πολλές πηγές κολλαγόνου και ελαλανού, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος άνυδρου.


Χρησιμοποιείτε μάσκες προσώπου τακτικά

Δημιουργήστε μια συνήθεια για τον εαυτό σας: χρησιμοποιήστε μια μάσκα προσώπου μία φορά την εβδομάδα. Δώστε προσοχή στις ταινίες μάσκας, οι οποίες έχουν ένα ευρύ φάσμα δράσης. Μπορούν να επιλεγούν για διαφορετικούς τύπους δέρματος και κάθε ηλικία.


Όπως έγραψα παραπάνω, το κύριο πράγμα είναι ότι αυτές οι μέθοδοι γίνονται συνηθισμένες συνήθειες στη ζωή μας. Πιστέψτε με, αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και το δέρμα σας! Μην δίνετε ευχαριστίες! :)